Fűtéskorszerűsítés támogatás2023

fűtéskorszerűsítés támogatás 2021

A 2021. január 1-től 2 évig, 2022. december 31.-ig elérhető Lakásfelújítási Támogatás kapcsán Cégünk a következő ajánlattal szolgál tisztelt Ügyfelei számára:

- Díjmentes helyszíni felmérés és kiszállási díj Budapesten és Pest megyei területeken

- Helyszíni konzultáció, ahol végig vesszük az Önöknek legmegfelelőbb megoldásokat (kazánok, kémény kiépítésének lehetőségei, szobatermosztátok, HMV tárolós megoldások, fűtésrendszer gépi vegyszeres tisztítása, mágneses iszapleválasztó szűrő)

- Díjmentes árajánlat küldése 3-4 munkanapon belül, mellyel kalkulálni tud a Lakásfelújítási Támogatás igénybevételéhez, a fűtéskorszerűsítéshez és kazáncsere támogatáshoz párosult támogatás mértékével, konkrét összegekkel.

kazáncsere támogatás Fontos információk a kazáncsere és fűtéskorszerűsítés támogatással kapcsolatban:

A kazán cseréjét végző cégek munkadíja a munkálatok tekintetében nagyon változóak lehetnek, velünk ellentétben, csomagajánlataink a fűtéskorszerűsítési munkálatokhoz nagy pontossággal használhatók.

Nagyon fontos, hogy a kazáncsere elvégzését követően az adott rendszernél minden esetben a kéményt- és a gázcsőhálózatot is engedélyeztetni szükséges, mert a támogatás ennek hiányában megvonható.

Egyszerűsített gázkészülékcserével történő átadás esetén is minden esetben kéményes szempontból hő- és áramlástechnikai méretezés-, valamint a végleges kéménseprőipari szakvélemény szükséges; továbbá a gázrendszer szabványossá tétele mellett EPH szakvélemény (érintésvédelem) és a gáz átadásról jegyzőkönyv kiállítása, melyet minden esetben intézünk.

Tervköteles gázkészülékcsere során az előbbiekben említett kéményes engedélyek mellett gázterv készítése-, műszaki vizsgálat- és nyomáspróba elvégzése szükséges természetesen mindezek dokumentálásával.

Bővebb információért az alábbi kategóriák közül választhat:

Egyszerűsített készülék csere főmenü ikon
Kondenzációs kazán csere főmenü ikon
Kémény kiépítés főmenü ikon
Fűtéskorszerűsítés árak főmenü ikon

kazáncsere támogatás Minden esetben bizonyosodjanak meg a fűtéskorszerűsítést végző cég Kollégáinak végzettségéről, akiknek a következő szakvizsgákkal és képesítésekkel feltétlenül rendelkezniük kell:

- Gázszerelő szakember, természetesen érvényes arcképes gázszerelő igazolvánnyal, a Magyar Mérnöki Kamara által regisztrált kamarai számmal

- Egyszerűsített gázkészülékcserét végző szakember Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgáló szakképesítéssel, ugyancsak érvényes arcképes gázszerelő igazolvánnyal és kamarai számmal

- Kéményes, kéményépítő, -javító, illetve –átalakító szakmunkás bizonyítvány A fent említett képesítésekkel rendelkezünk, folyamatos szakmai továbbképzések és tanfolyamok során képezzük tovább Kollégáinkat, akik az aktuális jogszabályok ismeretében teljes egészében, egy kézben végig kisérik az ügyintézési- és tervezési folyamatokat, természetesen ezek dokumentálásával és a tervek beadásával. Ügyfeleink 2 meghatalmazás kitöltésével (a kéményes és a gázszolgáltató hivatalos meghatalmazása) intézünk mindent Önnek

Javasoljuk, hogy vigyázzanak a felmérési- és kiszállási díjakból élő- és a részmunkafolyamatokat gyanúsan olcsón vállaló „szakemberek” munkájával, akik legtöbb esetben semmilyen szakképesítéssel nem rendelkeznek. Elvárnák, hogy minden szükséges engedélyeztetési folyamatot az Ügyfél járjon végig és intézzen, illetve több szakembert szervezzenek össze egy időpontra (kéményes, villanyszerelő, vízszerelő, gáz műszaki-biztonsági felülvizsgáló, nyomáspróbát végző gázszerelő szakember, valamint gáz tervező) a kazáncserét végző mellé, amit beláthatunk, hogy szinte lehetetlen.

Amennyiben ilyennel találkozik, biztos lehet benne, hogy az ügyintézési idők megtöbbszöröződnek és jó pár hónappal – legrosszabb esetben évekkel is – meghosszabbodik a teljes engedélyeztetési eljárás lezárása. Ebben az időszakban pedig legtöbbször a kéményseprők, vagy a gázszolgáltatók szakemberei időszakos vizsgálatra érkezhetnek és természetesen dokumentáció hiányában szüneteltethetik a gázszolgáltatást a teljes engedélyeztetés lezárultáig, továbbá a kazáncsere támogatás késedelmes-, vagy időn túli benyújtása fordulhat elő.

fűtéskorszerűsítés pályázat Ügyfeleink több esetben vehetik igénybe szolgáltatásainkat:

- Kombinált kondenzációs gázkazán cseréje, ahol a gázkészülék a melegvizet és a fűtést is ellátja

- Kondenzációs fűtő kazán cseréje, a gázkészülék kizárólag a fűtést biztosítja

- Kondenzációs fűtő kazán egy külső HMV tárolós rendszerrel kiépítve, ahol ugyancsak a melegvizet is és a fűtést is egy rendszer biztosítja

- Új kondenzációs (fűtő- és kombinált) gázkazánok felszerelése, bekötése a szabványok szerint

- Konvektoros rendszerek korszerűsítése új gázkazán telepítésével és engedélyeztetésével

- Radiátoros- és padlófűtési rendszerek kiépítése

- Felesleges gázfogyasztók megszüntetése teljeskörű ügyintézéssel

- Régi gravitációs fűtési rendszerek korszerűsítése a csőhálózat cseréjével

- Nyitott fűtési rendszerek zárt rendszerű fűtési rendszerré alakítása

- Gázcsőhálózat korszerűsítése, új gázbekötés kivitelezése egyszerűsített gázkészülékcserével, vagy tervköteles gáz-átadással a fűtéskorszerűsítési munkálatoknak megfelelően.

kazáncsere pályázat A fűtéskorszerűsítési támogatás leírása:

Vissza nem térítendő támogatás fűtéskorszerűsítésre és kazán cseréjére igényelhető 2021. január 1-től 2022. december 31-ig.

Gyermeket nevelő családok fűtéskorszerűsítésről szóló támogatásának feltételeit a nov. 25.-én megjelent 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet, mely leírja, hogy 2021 év elejétől 2022 év végéig lesz elérhető, ahol a következő feltételeknek kell megfelelni:

- magyar állampolgárság

- a legalább egy gyermeket váró-, vagy nevelő házas-, vagy élettársak közösen, egy alkalommal vehetik igénybe

- a támogatásra az igénylő vele azonos lakóhelyen élő gyermeke után jogosult

- Várandósság legalább 12 hetes magzat esetén

- 25 évet be nem töltött vér szerinti-, vagy örökbefogadott gyermekkel rendelkezik

- magyarországi lakás, lakóház, tanya, vagy birtok felújítására vehető igénybe, zártkert, gazdasági épület, üdülő és hétvégi ház esetén nem vehető igénybe támogatás

- Az igénylő és kiskorú gyermeke együtt legalább 50%-os tulajdoni hányaddal rendelkezzen, házas-, vagy élettársak, illetve gyermekeik legalább egy éve szükséges az érintett lakásban lakóhellyel rendelkeznie. Támogatást egy alkalommal lehet igénybe venni egy ingatlanra

A kazáncsere támogatást igénylők esetén legalább az egyik félnek:

- minimum 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal kell, hogy rendelkezzen, ahol egyhuzamban maximum 30 nap megszakítás lehet

- az igénylőknek nem lehet az adóhatóságnál nyilvántartott köztartozása

Cégünk körültekintően kezeli, hogy a fűtéskorszerűsítést követően a támogatás lehívásához az anyagköltség és munkadíj lehetőség szerint 50-50%-os összhangban legyen, továbbá a részünkről szükséges szerződést és a tételes számlát (külön anyagköltség, külön munkadíj) Megrendelőinknek átadjuk.

KATA-s vállalkozók megbízását nem javaslunk a munkálatokra, mivel kitétel, hogy az anyag- és munkadíj számla kiállítása után az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 10. sz.-ú mellékletének 1. pontja szerint adatszolgáltatási kötelezettségét a vállalkozó teljesítse. A kazáncsere támogatást a beérkezéstől számítva 30 napon belül bírálják el a beérkezés sorrendjében, hiánypótlásra egy alkalommal van lehetőség. A hiánypótlásra30 napos időtartamot határoztak meg, mely nem számít bele az elbírálási határidőbe. Támogatói okiratot állítanak ki amennyiben a támogatás jogosultságát megállapítják, ezen támogatói okirat kiállítását követően 5 napon belül folyósítják az összeget az igénylőnek belföldi bankszámlájára.

Népszerű keresőszavak

fűtéskorszerűsítés támogatás, kazáncsere támogatás, lakásfelújítási támogatás kazáncsere 2021, fűtéskorszerűsítés lakásfelújítási támogatás, kazáncsere támogatás 2021